Hangi Alanda Vinç Kullanılır?

İşletmeler açısından maliyet oranları göz önünde bulundurulduğunda pek çok avantajı bulunan vinç kiralama hizmetleri, gerek bireysel gerekse de kurumsal müşterilerimiz tarafından şirketimizin en çok başvurulan hizmetleri arasında yer almaktadır. Bursa merkezli kurulan vinç kiralama firmamız, sektörde faaliyetlerine başladığı günden bu yana giderek artan kullanıcı kitlesi ile sektörün en çok tercih edilen şirketlerinden biri haline gelmiştir.

Vinç kiralama firmasının kullanıcılara sunduğu avantajları oldukça fazladır. Bu nedenle inşaattan taşımacılığa, temizlikten reklamcılığa, çevre düzenlemesinden kurtarma faaliyetlerine kadar pek çok alanda vinç hizmetlerinden yararlanıldığı bilinmektedir. Günümüzde en çok tercih edilen vinç çeşitlerine bakıldığında özellikle inşaat sahalarında ve şantiyelerde vinç kullanımının çok yüksek olduğu görülmektedir.

En Çok Tercih Edilen Vinç Türleri

Vinçler, insan gücünün yetmediği ağırlıkları kaldırmak, taşımak, bir araca yüklemek ya da bir araçtan indirmek, yükseklere çıkarmak, yüksek yerlerden aşağı indirmek, düzenlemek ve benzeri işlemlerde kullanılan en işlevsel iş makineleri arasında yer almaktadır. En çok tercih edilen vinç çeşitleri de insanların çeşitli iş kollarında ihtiyaç duydukları bu faaliyetlere göre özel olarak üretilmiş makinelerdir.

Firmamızın geniş kiralık vinç envanterinde yer alan ve müşterilerimiz tarafından en çok kiralanan vinçlerden biri kule vinçlerdir. Bu vinçlerin görünüm itibarıyla kuleyi andırması ve çok yükseklere ağırlık taşımasına imkan vermesi sebebiyle bu ismi almıştır. Özellikle yüksek katlı inşaat yapılarında mutlaka ihtiyaç duyulan bu vinçler, beton blokları yüz metreye kadar çıkarabilmektedir. Bunun yanı sıra kendiliğinden yükselebilen versiyonları sayesinde bina yükseldikçe vinç de yükselmekte, böylelikle işlevselliği artmaktadır.

Bunun yanı sıra reklamcılık, temizleme, dış cephe yalıtımı, ağaç budama gibi çevre faaliyetleri, kurtarma çalışmaları gibi işlemlerde kiralık sepetli vinç hizmetleri öne çıkmaktadır. Birbirinden farklı işlemlerde ihtiyaç duyulsa da sepetli vinçler çalışanların yüksek güvenlik önlemleri altında yükseklerde kolay ulaşılamayan noktalara erişmelerini sağlamaktadır.

Taşımacılık sektöründe mal indirme ve mal yükleme faaliyetlerinde kullanılan vinçler de mobil ya da paletli olarak hizmet vermektedir. Lastik tekerlekli ya da paletli kiralık vinç modelleri, ağır malların kamyonlardan indirilmesinde ya da kamyonlara yüklenmesinde kullanılmaktadır.

Özer Vinç

5 tondan 100 tona kadar yükleme, boşaltma, nakliye, montaj bunun yanısıra; kiralık vinçler, vinçli araçlar ile kurtarma hizmetleri vermekteyiz.

Öz-Er Vinç olarak; Bursa'nın önde gelen inşaat sanayi ve taahhüt firmalarına her türlü kiralık vinç hizmetleri vermektedir. Dürüst tecrübeli ekip ve operatörler ile 24 saat güvenle hizmetinizdeyiz.