Kiralık Vinçlerin İş Güvenliği Kapasitesi

Ülkemiz hukuk sisteminde işyeri ve işçinin güvenliğini sağlamakla sorumlu olan işverenlerin kanunlarla belirtilen pek çok hukuki yükümlülüğe sahip oldukları bilinmektedir. Bir işin görülmesinde işçinin yanı sıra çevredekilerin yani işyeri sahasının da mümkün olan en üst seviyede güvenli bir hale getirilmesi gerekmektedir. Bu sebeple özellikle insan gücünün yetersiz kaldığı, taşıma, kaldırma, boşaltma, yükleme, istifleme gibi işlerde başvurulan vinç araçlarının da iş güvenliği doğrultusunda birtakım koşullara sahip olması gerekmektedir.

Bursa merkezli vinç kiralama şirketimiz, faaliyetlerine başladığı günden bu yana görev aldığı tüm işlerde müşterilerimiz için sorunsuz bir hizmet anlayışı sağlamaktadır. Bu nedenle sektörün önde gelen firmaları arasında girmeyi başaran şirketimizde kiralık vinçlerin iş güvenliği kapasitesi konusunda da profesyonel hareket edilmektedir.

İş Güvenliği Yönetmeliklerine Uygun Kiralık Vinçler

Özellikle sepetli vinç kiralama firmalarından ihtiyaç duyulan iş makineleri temin edildiğinde, iş sahasında düzenlenen çalışmalarda en son iş güvenliği yönetmeliğine uygun hareket edilmesi gerekmektedir. Bu nedenle çalışanın hayatını herhangi bir şekilde riske atmayacak uygulamalar arasında kaliteli ekipman kullanmak ve işlerin çok yüksek dikkat gerektiren bir şekilde yapılması gerekmektedir.

İşyeri güvenliği yönetmeliklerine uygun hareket edilmesi için her türlü profesyonel desteği müşterilerimize sunan firmamız, sektörde faaliyetlerine başladığı günden bu yana tüm vinç kiralama hizmetlerini sertifikalı ve yasal bir şekilde yerine getirmektedir. Alanında uzman ve sektörün içinden yetişmiş deneyimli vinç operatörleri ile hizmet veren firmamız, aynı zamanda geniş araç filosunda bulunan tüm vinçlerin periyodik bakımlarını aksatmadan yapmaktadır. Bu nedenle gerek vinç operatörünün herhangi bir şekilde hata yapması gerekse de iş makinelerinin mekanik arızalar yaşaması riskleri en aza indirilmektedir.

Firmamız böylelikle işyerinde üst düzey güvenlik kapasitesine uygun bir şekilde hareket ederken aynı zamanda çalışanların sağlığına da verdiği önemi gözler önüne sermektedir. Kiralık vinç hizmetimizde kullanılan tüm araçların günlük, saatlik ya da haftalık süreler ile kiralanmasından önce son kontrolleri de yine alanında uzman teknik ekibimiz tarafından büyük bir titizlikle yerine getirilmektedir. Firmamızın kiraladığı vinçler hakkında detaylı bilgileri internet sitemizde bulabilirsiniz.

Özer Vinç

5 tondan 100 tona kadar yükleme, boşaltma, nakliye, montaj bunun yanısıra; kiralık vinçler, vinçli araçlar ile kurtarma hizmetleri vermekteyiz.

Öz-Er Vinç olarak; Bursa'nın önde gelen inşaat sanayi ve taahhüt firmalarına her türlü kiralık vinç hizmetleri vermektedir. Dürüst tecrübeli ekip ve operatörler ile 24 saat güvenle hizmetinizdeyiz.