Sepetli ve Paletli Vinç

İnsan gücünün yetmeyeceği ağır yüklerin kaldırılması için özel olarak üretilen araçlar arasında yer alan sepetli ve paletli vinç modelleri, Bursa merkezli kurulan firmamızın en çok tercih edilen kiralık vinçleri arasında yer almaktadır. Günümüzde pek çok farklı sektörde kullanılan sepetli ve paletli vinçler, sahip oldukları özelliklerle de hemen hemen faaliyette bulundukları bütün iş sahalarında güvenliği en üst düzeye çıkarmaktadır.

Özellikle sepetli vinç kiralama, firmamızın sektörde faaliyet gösterdiği yıllar boyunca müşteri memnuniyeti odaklı olarak en çok gerçekleştirdiği hizmetlerinden biridir. İşyeri ve çalışan güvenliği kapsamında kanunların ve uygulamaların daha çok gündeme gelmesiyle birlikte pek çok iş sahasında maksimum güvenlik sağlamak için sepetli vinçlere ihtiyaç duyulmaktadır.

Sepetli Vinç Nedir?

Çalışma güvenliği açısından insanların çeşitli riskli bölgelerde yüksek güvenlik önlemleri altında ve rahat bir şekilde çalışmasını sağlayan, araç üstünde yer alan ancak iş makinesi olarak da kabul edilen özel üretim araçlara sepetli vinç denilmektedir. Sepetli vinç türü araçların ve iş makinelerinin pek çok sektörde gerçekleştirilen faaliyetlerde tercih edilmesinin asıl sebebi, insan gücü ile yapılması zor işlerin, ulaşılması güç olan yüksek yapılara çok daha kolay bir şekilde ulaşarak gerçekleştirilmesini sağlamaktır. Bu sayede hem işyeri hem çalışan güvenliği en üst seviyede tutulmuş olmaktadır hem de işlerin daha hızlı bir sürede sonuçlandırılması sağlanmış olmaktadır.

Sepetli Vinç Kiralama

Bura merkezli kurulan ve alanında deneyimli çalışanlardan oluşan şirketimiz, sektörde sepetli vinç kiralama firması olarak da bilinmektedir. Geniş kiralık vinç envanterinde son model pek çok sepetli vinç bulunduran şirketimizde 20, 30, 40 hatta 80 metrelik yüksekliğe kadar ulaşan modeller bulunmaktadır. İnşaat sektöründen dış cephe yalıtım işlerine, yüksek noktalara reklam ve elektrik panosu montajı işlerinden ağaç budamaya kadar pek çok farklı alanda ihtiyaç duyulan sepetli vinç modellerini firmamızdan çok uygun fiyatlarla temin edebilirsiniz.

Müşteri memnuniyetine büyük önem veren firmamız, sektörde ihtiyaç duyulan tüm sepetli ve paletli vinç kiralama hizmetleri en uygun fiyatlarla sunmaktadır. Saatlik, günlük ve haftalık kiralama işlemleri hakkında detaylı bilgileri internet sitemizde bulabilirsiniz.

Özer Vinç

5 tondan 100 tona kadar yükleme, boşaltma, nakliye, montaj bunun yanısıra; kiralık vinçler, vinçli araçlar ile kurtarma hizmetleri vermekteyiz.

Öz-Er Vinç olarak; Bursa'nın önde gelen inşaat sanayi ve taahhüt firmalarına her türlü kiralık vinç hizmetleri vermektedir. Dürüst tecrübeli ekip ve operatörler ile 24 saat güvenle hizmetinizdeyiz.