Vinç Kiralama Hizmetlerinin Avantajları

İnşaat sektörünün yanı sıra pek çok iş alanında ihtiyaç duyulan vinçler, günümüzde kiralanarak da kullanılabilen en güvenilir iş makineleri arasında yer almaktadır. İşyerinde güvenlik yönetmeliklerine uygun bir şekilde, insan gücünü aşan tüm taşıma, kaldırma, yükleme, boşaltma, istifleme gibi işlemlerde hareketli ya da sabit vinçlerin sağladığı avantajlardan yararlanılmaktadır. Bu kapsamda vinç kiralama hizmetlerinin avantajları da saymakla bitmeyen faydaları barındırmaktadır.

İlk olarak inşaat sektöründe vinç kullanımı mutlaka olması gereken faaliyetlerden olduğu için şantiyelerde ve iş sahalarında vinç kiralama hizmetinden yararlanmak, işlerin çok daha hızlı bir şekilde ve güvenlik önlemleri alınarak sonlandırılmasında faydalı olmaktadır.

Vinç kullanımının günümüzde giderek yaygınlaştığı alanlardan biri de ev taşımacılığı ve nakliyat sektörüdür. Nitekim yüksek katlı ve dar merdivenli bir şekilde inşa edilen yapılarda eşyaların daireye çıkarılmasında vinç ve asansör sistemleri yaygın bir şekilde kullanılmaktadır. Bu sayede hem daha fazla insan gücü çalıştırma zahmetinden kurtulmuş olunmakta hem de müşterilerin eşyalarına herhangi bir şekilde fiziksel zarar gelme ihtimalini minimum seviyeye indirilmektedir.

Vinç Kiralamanın Faydaları

Vinç ihtiyacı duyan işletmelerin bu faaliyetlerden sağladığı avantajlardan bir diğeri de kurumsal ve kaliteli vinç kiralama şirketleri tarafından müşterilerine sunduğu imkanlar olarak öne çıkmaktadır. Bursa merkezli faaliyetlerini sürdüren firmamız da vinç ihtiyacı duyan müşterilerimize uygun fiyatlarla en kaliteli vinç araçlarını sunmaktadır. Vinçlerin iş makineleri arasında yüksek maliyetli araçlar oldukları göz önünde bulundurulduğunda, vinçlerin satın alınmasında bakım ve onarım gibi masrafların da sık sık ortaya çıkması kaçınılmaz olmaktadır. İşte kiralık vinç kullanan müşterilerimiz, bu tür masrafların hiçbiri ile muhatap olmayarak sadece işlerinin görülmesi için cüzi bir miktar kiralama bedeli ödedikten sonra ekonomik olarak avantajlı olmaktadır.

Saatlik, günlük ve haftalık olarak ihtiyaca göre kiralanan vinçler bu sayede ihtiyaç duyulmadığı durumlarda kira ücreti ödeme zorunluluğu olmadan cazip bir kullanım fırsatı sağlamaktadır. Firmamızın en uygun fiyatlı kiralık vinçleri arasından istediğiniz ve ihtiyaç duyduğunuz iş makinelerini dilediğiniz kadar kiralayabilirsiniz. Firmamız alanında uzman operatör desteği de sunmasıyla sektörde en çok tercih edilen güvenilir şirketlerden biri haline gelmiştir.

Özer Vinç

5 tondan 100 tona kadar yükleme, boşaltma, nakliye, montaj bunun yanısıra; kiralık vinçler, vinçli araçlar ile kurtarma hizmetleri vermekteyiz.

Öz-Er Vinç olarak; Bursa'nın önde gelen inşaat sanayi ve taahhüt firmalarına her türlü kiralık vinç hizmetleri vermektedir. Dürüst tecrübeli ekip ve operatörler ile 24 saat güvenle hizmetinizdeyiz.