Vinç Kiralama İhtiyacı Neden Ortaya Çıkar?

Hemen hemen bütün sektörlerde ihtiyaç duyulan bir iş makinesi olarak karşımıza çıkan vinçler, çeşitli özellikleri ile birbirinden farklı amaçlar doğrultusunda kullanılmaktadır. Bu yüzden kendine geniş bir kullanım alanı bulan vinçler günümüzde kiralık olarak da hizmete sunulabilmektedir. Vinç kiralama firmaları arasında yer alan şirketimiz, Bursa merkezli olarak kurulmuş olup sektörde uzun yıllardır müşteri memnuniyeti odaklı hizmetlerine devam etmektedir.

Vinçler, inşaat sektöründen taşımacılık sektörüne, depo hizmetleri ve perakendecilikten temizlik ve reklam sektörlerine ve hatta arama kurtarma faaliyetlerine kadar oldukça geniş bir kapsamda yardımına başvurulan iş makineleri arasında yer almaktadır. Bu sebeple vinç kiralama hizmeti de şirketlerin ve bireysel kuruluşların en çok tercih ettiği hizmetlerdendir.

Vinç Kiralama İhtiyacı

Hangi sektörde faaliyet gösterilirse gösterilsin, şirketlerin zaman zaman çok ağır yükleri araçlara yüklemesi, kaldırıp başka bir konuma taşıması veya yüksek noktalara çıkarması gerekmektedir. İşte bu tür durumda insan gücünün yetersiz kalacağı ağırlıkların en rahat ve güvenli biçimde taşınıp kaldırılması için vinç kiralama ihtiyacı gündeme gelmektedir.

Günümüzde vinç kiralama ihtiyacının duyulduğu sektörlerin başında inşaat sektörü yer almaktadır. Binaların inşaatında çok ağır beton blokların binanın üst katlarına ulaştırılması için kullanılan araçlardan biri de vinçlerdir. Vinçler sayesinde insanlar yüksek ağırlıkları zorlanmadan ve kas gücüne başvurmadan kolaylıkla yüksek yerlere çıkarma imkanına sahip olmaktadır.

Bunun yanı sıra özellikle sepetli vinç kiralama hizmeti, elektronikten reklamcılığa, dış cephe işlerinden temizlik hizmetlerine kadar geniş bir kapsamda ihtiyaç duyulan hizmetlerdendir. Örneğin dış cephe mantolama işlemi yapılacakken işçilerin güvenli bir şekilde binanın ulaşılması güç noktalarına erişebilmeleri için sepetli vinçten yardım almaları mümkündür. Bunun yanı sıra elektrik lambalarının bakımları ve arızaların giderilmesi için de işçiler sepetli vinç ihtiyacını gündeme getirmektedir. Ayrıca yüksek binaların dış cephe ve cam temizliği, reklam panolarının montajı ve ağaç budama gibi işlemlerde de kiralık sepetli vinç en çok aranan ihtiyaçlardandır. Bu kapsamda Bursa merkezli kurulan firmamızın geniş araç filosunda her türlü amaca ve ihtiyaca uygun vinçler çok uygun fiyatlarla kiralanmaktadır.

Özer Vinç

5 tondan 100 tona kadar yükleme, boşaltma, nakliye, montaj bunun yanısıra; kiralık vinçler, vinçli araçlar ile kurtarma hizmetleri vermekteyiz.

Öz-Er Vinç olarak; Bursa'nın önde gelen inşaat sanayi ve taahhüt firmalarına her türlü kiralık vinç hizmetleri vermektedir. Dürüst tecrübeli ekip ve operatörler ile 24 saat güvenle hizmetinizdeyiz.